Humala juustupallid
Pestomajonees.
9.00
Kanatiivad.
Teravas Buffalo või mahedas kreemjas kastmes.
12.00
Laetud artisan friikartulid.
Peekon, jalapeño, cheddar.
12.00
BBQ searibid.
400 g, krõbe sibul.
12.00
Krevetid "Koori ja söö".
500 g, aioli, sidrun, mais.
17.00
HUMAL lambaburger.
Artisan friikartulid, chipotle majonees.
17.00
Lendav Hollandlane
Topelt koguse lambaga
+ 5.00
Peedi carpaccio.
Kitsejuust, punane endiiv, põldmari.
12.00
Kapsapirukas.
Hapukoor, forellimari.
11.00
Lõhe ceviche.
Astelpaju, granaatõun, toorjuust, kurk.
13.00
Veise tartar.
Sojamajonees, kuningservik, sibul, brioche.
14.00
Gratineeritud rohekarbid.
Misokreem, Grana Padano.
13.00
Caesari salat 2.0.
Kanaga või ilma.
12.00 / 10.00
Koonuskapsas.
Sinihallitusjuust, kikerherned, kale.
15.00
Seenepasta.
Kuning- ja austerservik, Grana Padano.
15.00
Maisikana šnitsel.
Kartulipüree, metsik spinat, ürdivõi.
18.00
Krõbe seakõht.
Porgandikreem, bimi, punase veini kaste.
18.00
Antrekoot.
250 g.
23.00
T-bone steik.
500 g.
47.00
Duroc seakarree.
400 g.
23.00
Bratwurst.
450 g.
18.00
Mägihõrnas.
Ehk Arktika paalia, 250 g.
19.00
Tiigerkrevetid.
400 g.
23.00
Rootsi röstitud mandelkartul.
5.00
Magusmõru salat, anšoovis.
5.00
Türgi oa ja bimi salat, Nobis.
5.00
Padron piprad.
4.00
Kartulipüree.
4.00
Janssoni ahvatlus.
5.00
Béarnaise.
3.00
Piprakaste.
4.00
Punase veini kaste.
4.00
Aioli.
3.00
Remulaad.
3.00
Porgandikook.
Kreeka pähkel, vanillijäätis.
8.00
Kräsupea.
Hapukooresorbett.
8.00
Crêpe Brûlée.
Vaarikad.
8.00
Sorbett.
Ananassi, kookose või sidruniga.
7.00